Branson, last trip

Nå er skolen over, og jeg har sommerferie!! Så rart å tenke på.. De siste dagene gjorde vi egentlig ikke noe, for lærerne hadde bare sånn review for de elevene som måtte ta semester testene. Så gjorde egentlig ikke noe spesielt siste skoledag, så det var litt stusselig. Er jo alltid vant til å ha noe spesielt de siste dagene, ha med mat osv. På fredagen (25.mai) var det Cache High Schools Graduation, så dro jo selvfølgelig å så på. Og ja, ble sykt sjalu, hadde så lyst til å være med på det selv. men men, sånn går det. Sang også i koret på graduation, så fikk ikke sett like bra. Men merket at jeg fikk en ganske stor klump i halsen når seniorene kastet opp hattene og rektor sa at seniorene var ferdig på high school. Felte noen tårer også gitt.. Var utrolig trist å si hade til alle, hadde ikke trodd jeg skulle føle det sånn i det hele tatt. Måtte også si hade til Michelle, min beste svenske/amerikanske venn her borte. Var så rart, klarte jo ikke å innse at det var siste gang jeg skulle se henne på flere måneder. Kommer til å savne henne masse, hun har vært den som har støttet meg mest her borte, så kommer til å bli rart å ikke se henne hver dag. Men heldigvis bor vi bare rundt 8 timer unna hverandre, så ikke siste gang jeg ser henne, hehe. Vi dro til Branson lørdag morgen, og ble der til mandag kveld. Hadde det kjempe gøy! Vi kjørte opp dit, så var rundt 6-7 timer. Vi gikk bare ut å spiste når vi kom fram, også til outlettet senere. Merker jeg er i shoppehumør nå altså, vil bare dra å shoppe shoppe shoppe. Sorry mams, mehe. På søndagen dro jeg og vsøster til Silver Dollar city, en sånn fornøyleses park. Masse rart der, karuseller, mat+mat+mat, butikker osv. Lenge siden jeg har tatt karuseller nå, så det var gøy! Senere på kvelden dro vi på et sånn middagsshow, Dixie Stampede. Var sånn at man fikk servert mat mens man så på et sånn show, skikkelig stilig og har aldri vært på noe lignende før. Var hesteshow, og var flere folk som spiste som ble tatt ned på scenen for å gjøre forskjellige ting. På mandagen startet vi å kjøre hjem igjen rundt 11, så kom til Moore, og møtte vbror og hans kone der. Alt i alt en super helg! 

 

Nå har jeg faktisk bare 10 dager igjen her borte, skikkelig rart hvor for tiden har gått! Gleder meg så noe enormt til å se alle igjen hjemme, men skal ikke skjule at det blir så mye mer vanskelig å dra hjem..  

BARE LITT OVER EN UKE TIL JEG ER HJEMME!!!! 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

- Emilie 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emilie i USA

17, Ski

Jeg skal bo i Lawton, Oklahoma, skoleåret 2011/2012, og jeg kommer til å skrive om mine opplevelser og tanker slik at familie og venner kan lese. Bare å ta kontakt! Emilie_tvilling@hotmail.com

KATEGORIER

ARKIV


hits