Soccer & Track State Championship

Nå er også track over, noe som er skikkelig trist egentlig. Når all sport er over er det ikke så mye å gjøre etter skolen osv. og kan ikke si jeg har fått trene så mye heller. Så går mye i å spise seg ordentlig mett til hvert måltid, og null trening. Akkurat sånn jeg liker det! (eller ikke) Så har begynt å skjønne nå at de fleste utvekslingsstudenter legger sikkert på seg mer de siste ukene enn gjennom hele året, så joda, kommer nok nesten rullende hjem. Men ihvertfall, var track state championship for rundt 2 uker siden. Kom videre til state i høydehopp (ikke spør meg hvordan), 800m, 3200m relay (der 4 på et lag løper 2 runder hver), og 1600m (der 4 på et lag løper 1 runde hver). Og vi fikk faktisk metalje i tre eventer, noe som er veldig bra! Fikk 6. plass i 800m og 5. plass i 1600m relay og 3200 relay, så var veldig fornøyd!! Og joda, tror jeg fikk 10. plass i høydehopp, delt med 7 andre jenter, haha. Men var gøy uansett! Vi bodde på et sånn motel, så var egentlig skikkelig ekkelt der. Gamle menn som stod utenfor dørene med øl og røyk i hånda, følte meg veldig trygg må jeg si. Hadde en sykt bra uke, og er så rart å tenke på at jeg aldri skal gjøre track igjen. Fotballen er også over, og av en eller annen grunn trodde jeg at jeg hadde skrevet om det på bloggen før. Men kan fortelle om det uansett. Vi kom videre til state playoffs, men tapte i andre runde. Var så sykt nærme at vi vant, men tror det ikke var helt ment at vi skulle vinne. Vi hadde først 40 min spilletid, men det var uavgjort. Så 10 min overtid, (og laget som først scorte vant), men ingen scorte da heller, så ble 10 min overtid igjen. Ingen scorte, så vi gikk videre til straffekonk, og da tapte vi. Vi var definitivt bedre enn det andre laget, men hadde bare veldig uflaks. Har så masse minner fra fotball sesongen, blir bare kjempe lei meg av å tenke på at jeg ikke skal spille på laget neste år. Kommer til å savne det masse, for gjør det allerede! Nå har jeg bare tre uker igjen i USA, helt sykt! Så skal bare nyte de siste dagene her borte, og vet det kommer til å bli så utrolig vanskelig å dra fra alt. Gleder meg jo selvfølgelig til å se igjen alle sammen hjemme, men jeg har liksom vent meg til livet her borte, så blir rart å dra fra det nå som alt er så perfekt. Gruer meg jeg.. Kan skrive mer om det senere. Kommer til å legge ut bilder fra fotballen her, også fra track i et annet innlegg. 

Forresten, må fortelle ome noe som skjedde i natt. Jeg sov hos vsøster fordi vi hadde besøk. Og rundt kl 2 midt på natta klarte en sleip liten luring å stikke meg i armen, nemlig en dritt skorpion. De er overalt, hater hater og absolutt hater skorpioner. Har sett flere på rommet mitt, dusjen, vasken osv. Gjorde skikkelig vondt, men føltes mer som om hele armen min "brant". Så klarte ikke å sovne igjen etter to timer fordi jeg kokte sånn. Nå ler jeg litt av det, men var ikke veldig gøy! Og stakkars vsøster som måtte opp og hente saksa for å drepe den. Interessant natt må jeg si! 

Rart å si, men sees snart! 

 

 <3<3<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emilie i USA

17, Ski

Jeg skal bo i Lawton, Oklahoma, skoleåret 2011/2012, og jeg kommer til å skrive om mine opplevelser og tanker slik at familie og venner kan lese. Bare å ta kontakt! Emilie_tvilling@hotmail.com

KATEGORIER

ARKIV


hits