Myrtle Beach

 

Endelig fikk jeg satt meg ned for å skrive innlegget om hvordan "spring break" var. Koste meg masse i Myrtle Beeach, South Carolina, og dro også som sagt til Charleston. Så alt i alt var ferien helt super!! Vi startet med å kjøre 20 timer i strekk fra klokka 9 om kvelden, og kom fram rundt 6 om kvelden dagen etter. Er ikke veldig komfortabelt å sitte i den bilen, og var helt umulig å sove, sov sikkert bare 1 time eller noe i løpet av hele turen opp dit. Da vi kom opp dit dro vi rett til et sted som var i nærheten av hoteller som het "Broadway - at the beach", var bare masse restauranter med brygge osv. (lettere å bare se på bilder). Resten av dagene dro vi på stranda, og føltes akkurat som å være i syden, Tenker jo egentlig ikke når man drar et annet sted i USA at det er syden, så var en skikkelig merkelig følelse egentlig. Men ellers lå vi bare ved bassenget, spilte bitte litt tennis, trente litt osv. Var en ganske slapp-av uke, noe jeg virkelig trengte. En dag tok vi sånn parasailing på stranda, var kjempe gøy! Og var ikke skummelt i det hele tatt, følte meg ganske trygg siden vannet var under oss, hehe. Så delfiner og skillpadder, men selvfølgelig bare når vi var oppe i lufta da. Vi dro også på sånn show en kveld, og hjepes, tror det var mer ment for gamlinger enn folk på vår alder. Tror ikke det var noen andre der under 50 år, mehe, så var ikke sånn kjempe gøy. Men da fikk jeg oppleve det også! Har allerede planlagt med Gina at det er det vi skal gjøre når vi blir gamle, dra må sånne morsomme show! På fredagen dro vi ned til Charleston for å dra i bryllupet. Vi kom dit veldig tidlig, så vi bestemte oss for å dra på en av the plantations der borte. Der afrikanske slaver arbeidet på en "gård" for rike mennesker. Var veldig interessant! Og det store huset der de som eide gården bodde i var faktisk huset som er filmet i The Notebook, Annies sommerhus, så det var litt gøy! Bryllupet av kjempe fint, og har jo aldri vært i et bryllup før (ihvertfall som jeg husker), så det var koselig. På lørdagen møtte vi søstra til vmor og hennes døtre, de kjørte fra Jacksonville, Florida. Så vi dro til en annen Plantation, og var der nesten hele dagen. Kommer til å legge ut masse bilder, så det er nok lettere enn at jeg beskriver alt. (det jeg egentlig mener er at jeg er for lat til å ramse opp hver eneste dag) 

Skal legge ut bildene fra the Plantations og Charleston i et annet innlegg

Og orker ikke å si at jeg skal bli bedre til å blogge lenger, for klarer ikke å få blogget hver uke en gang. haha. Men tenk, er bare 2 måneder igjen. Gleder meg sånn til å se igjen alle sammen, blir bra! 

- Emilie

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emilie i USA

17, Ski

Jeg skal bo i Lawton, Oklahoma, skoleåret 2011/2012, og jeg kommer til å skrive om mine opplevelser og tanker slik at familie og venner kan lese. Bare å ta kontakt! Emilie_tvilling@hotmail.com

KATEGORIER

ARKIV


hits