Lite hallo

Hellu! Nå har IMPACT innlegget ligget på arkivet ganske lenge uten å blitt gjort noen endringer på, så orker egentlig ikke skrive om det likevel. Haha, vet jeg er lat. Men var ihvertfall en kjempe bra helg, og elsker kirka! Har ikke fått blogger i det siste for har vært altfor mye å gjøre, har ikke hatt noen fridager på over 3 uker, så den lille tiden jeg har prioriterer jeg dessverre ikke til blogging, Hehe. Men klager ikke for å si det sånn (eller, har klaget litt da) men tiden går jo fortere, og merker at jeg er ganske klar for å møte familien min igjen, og ikke minst de beste vennene mine. Akkurat nå har vi Spring Break, og jeg er i Myrtle Beach. Elsker stedet, og skal være her til fredagen. så drar vi til charleston, for vbror skal i et bryllup, som vi også skal i. Blir bra! Koser meg masse, og dagene går i å slappe av på stranda, ved bassenget, spise og bare gjøre alt mulig som vi kan gjøre her på hotellet. Skal blogge mer når jeg kommer hjem.

Fotball og track sesongen har forresten startet nå, og elsker det!! Fotballaget er så sykt bra, og digger alle sammen. Og er så koselig å dra på kampene osv. Så blir trist når det er over. Også var første utendørs track meet forrige torsdag, og skulle virkelig ønske jeg fortsatte med track i Norge. Er så sinnsykt gøy, og er så annerledes enn cross country, thank god, haha! Men nå må jeg gå, håper det går bra med alle sammen, gleder meg ihvertfall til å se dere igjen!

Én kommentar

Maria

Dato: 02.apr.2012 Klokken: 21:20

wooow, hele bloggen din inneholder så mange fine bilder!! :) kjempe gøy å lese.

ser du også har instagrm; eeeelsker det!! men får likevel ikke så fine bilder som deg... buuhu.

lovelove.

Skriv en ny kommentar

Emilie i USA

17, Ski

Jeg skal bo i Lawton, Oklahoma, skoleåret 2011/2012, og jeg kommer til å skrive om mine opplevelser og tanker slik at familie og venner kan lese. Bare å ta kontakt! Emilie_tvilling@hotmail.com

KATEGORIER

ARKIV


hits